Bibliografie

Download de bibliografie in pdf-formaat hier

Jaar Titel Genre Leeftijd
2018 Made by Indira fictie 12 - 14
2017 Mission impossible fictie 14 - 16
2016 Like me! fictie 12 - 14
2015 Sky is the limit fictie 12 - 14
2015 #Selfie fictie 12 - 14
2014 Verboden terrein fictie 14 - 16
2014 Keerzijde fictie 12 - 14
2013 De grote survivalgids voor brugklas en puberteit
(Survivalgids voor brugklassers en Survivalgids voor pubers samengevoegd, herziene uitgave)
informatief 12 - 14
2013 Echt spel fictie 12 - 14
2013 Kussen en krullen (herziene uitgave) fictie 10 - 12
2013 Geen bericht, goed bericht (herziene uitgave) fictie 10 - 12
2013 Wie durft?! (herziene uitgave) fictie 10 - 12
2013 Kies voor mij! (herziene uitgave) fictie 10 - 12
2013 Bye Bye brugklas (herziene uitgave) fictie 10 - 12
2012 Alles voor Romeo fictie 12 - 14+
2012 Iris (herziende uitgave) fictie 10 - 12
2012 Bibi Xtra fictie 10 - 12
2011 Iets van mij fictie 14 - 16
2011 Wervelwind Merel fictie 10 - 12
2011 De eerste keer (herziende uitgave) fictie 14 - 16
2011 Familiegeheim fictie 10 - 12
2010 Knalhard fictie 14 - 16
2010 Windkracht Merel fictie 10 - 12
2010 Verliefd op je leraar (eerder verschenen als Weerlicht) fictie 14 - 16
2010 Survivalgids voor pubers informatief 12 - 14
2009 Echt Emma fictie 12 - 14
2009 Offline fictie 12 - 14
2009 Op jezelf informatief 16+
2009 Verliefd zijn is een ramp! (herziende uitgave) fictie 12 - 14
2009 Brugklassers! informatief 10 - 12
2008 Te snel (herziende uitgave) fictie 12 - 14
2008 Cool fictie 10 - 12
2008 Bye Bye brugklas fictie 10 - 12
2008 De brugklas door fictie 10 - 12
2007 Lotte en Karima fictie 12 - 14
2007 Maak er wat van! Het succesboek voor pubers informatief 12 - 14
2007 In de brugklas fictie 10 - 12
2006 Kies voor mij fictie 10 - 12
2006 Vamp fictie 12 - 14
2006 Survivalgids vakantie informatief 12 - 14
2006 Wie durft?! fictie 10 - 12
2005 Geen bericht, goed bericht fictie 10 - 12
2005 Heb jij het al gedaan? fictie 14 - 16
2005 Survivalgids geld informatief 12 - 14
2004 Kussen en Krullen fictie 10 - 12
2004 Survivalgids voor jongens informatief 12 - 14
2004 Survivalgids voor meiden informatief 12 - 14
2004 Vliegende start fictie 10 - 12
2003 Survivalgids voor brugklassers informatief 10 - 12
2003 Verliefd zijn is een ramp! fictie 12 - 14
2002 De eerste keer fictie 12 - 14
2002 Gelijk oversteken (Tina uitgave Minkes tegenbeeld) fictie 12 - 14
2002 Naar de brugklas fictie 10 - 12
2001 Kid kind fictie 12 - 14
2000 Bijna veertien fictie 12 - 14
1999 De wereld van Ward fictie 10 - 12
1998 Weerlicht fictie 12 - 14
1997 Te snel fictie 12 - 14
1996 Minkes tegenbeeld fictie 12 - 14
1994 Iris fictie 12 - 14
1992 Portret van Sanne fictie 12 - 14